Geen afscheid nemen van je glaasje wijn, van de chocolade of van die heerlijke ijsjes maar wel een gezond gewicht behalen, je weer energiek en mooi voelen?

Dat kan!!

Mijn training heeft veel andere vrouwen al geholpen, 

dat kan bij jou ook!!


Wat voor mij echt een eye-opener was, was dat ik meer moest gaan eten. 

Ik wist voor de training niet beter dan dat ik minder zou moeten eten, minder lekker zou moeten eten, als ik van mijn overgewicht af zou willen komen. 

Maar met de training kwam ik erachter dat ik juist te weinig at op de momenten dat het zou moeten, waardoor ik ging snaaien op de andere momenten. Toen ik meer ging eten, had ik geen behoefte meer aan snaaien.

Ik raakte al snel gewicht kwijt en ik voelde me ook nog eens veel fitter!


~ Lizzy de Groot ~


Kenmerken van de training

Voeding

Wat heeft je lijf nodig om goed te kunnen functioneren, waar ga je je fitter door gaat voelen, waarom moet je voldoende eten. Je leert ook je eigen recepten aanpassen, zodat je niet het gevoel hebt op dieet te zijn maar echt lekker kunt genieten van je eten. 

Gezonde recepten, het belang van vitamines, informatie op etiketten, het komt allemaal aan bod.

Mindset

De manier waarop je over eten, over een gezonde leefstijl, over dieten denkt, heeft een voorspellend effect. Als jijzelf negatief bent over je gewicht, als je er vanuit gaat dat je toch nooit een gezond gewicht zult gaan behalen laat staan behouden, dan gaat het je niet lukken. Dus ga je je mindset ombuigen. Daar krijg je diverse oefeningen voor, ook de zelfhypnose helpt daarbij.

Zelfbeeld

Voor veel vrouwen met overgewicht is het begonnen met een negatief zelfbeeld, waardoor je bepaalde gevoelens ging wegeten.

Je gaat in deze module leren jezelf weer te waarderen, je gaat je positieve kanten weer zien. En je leert om met je emoties om te gaan, zodat je geen eten meer nodig hebt als je verdrietig of boos bent. Eten wordt weer lekker en gezellig.

Ontspanning

Veel vrouwen met overgewicht zijn perfectionistisch, alles moet goed gedaan zijn, eerder stop je niet. Vaak is dat het gevolg van een negatief zelfbeeld, je wilt dat anderen positief zijn over wat jij doet.

Daarnaast zijn slaapgebrek en stress ook een belangrijke factor waardoor je aan kunt komen.  Voor ontspanning en uitgerust wakker worden ga je hier met mindfulness, visualisatie en affirmaties aan het werk. 

Beweging

Je hoeft echt niet iedere dag in de sportschool aan de gang om een gezonde leefstijl en een gezond gewicht te hebben, maar je lichaam werkt een stuk beter als je voldoende beweegt. Voor je hersenen en je psychische gezondheid is het veel beter als je voldoende beweegt. Maar ook voor de vorm van je lichaam is beweging belangrijk. Daarom ga je kijken wat je op dat vlak allemaal kunt verbeteren.

.......Bij alle eerdere pogingen om gewicht kwijt te raken richtte ik me op minder eten, van alles niet mogen eten. Veel moeten en veel niet meer mogen. Dat was voor mij heel erg frustrerend en omdat ik veel gewicht kwijt moest raken, was dat niet vol te houden, ik zou zo lang streng moeten leven om al dat gewicht kwijt te raken. 

Met de training van Ingrid gaat het wel langzamer, maar op een manier die niet voelt als een dieet, ik kan genieten en gezond leven tegelijk. Zo fijn!


~ Carla Broeks ~
Over mij

Over jou

Sinds ik een jaar of 10 was, vond ik mezelf te zwaar. Als ik nu naar foto's uit die tijd kijk, was er niets aan de hand, maar in mijn hoofd had zich dat beeld genesteld. 

In de jaren daarna heb ik dieet na dieet uitgeprobeerd, maar er werd aan dat zelfbeeld niets gedaan. Doordat ik negatief naar mezelf keer lukte de dieten niet, doordat de dieten niet lukten ging ik steeds negatiever naar mezelf kijken. 

Een vicieuze cirkel waar ik met een gezonde leefstijl uitgekomen ben.

Die ervaring, gecombineerd met een opleiding tot gewichtsconsulente, emotie-eten,  NLP, mindfulness en hypnosetherapie maken dat ik jou echt kan helpen uit jouw vicieuze cirkel te komen!

....Ik heb altijd veel last van emotie-eten gehad en daardoor was ik veel aangekomen. Bij eerdere pogingen om daar wat aan te doen werd er alleen gekeken naar mijn gewicht, maar niet naar waarom ik at. In de training is veel ruimte voor mijn ontspanning, voor mindfulness en ook voor het verbeteren van mijn zelfbeeld en dat scheelt veel voor me. Ook de 1-op-1-gesprekken met Ingrid waren heel helpend, 

Voor mij was de training echt een uitkomst en ik ga op deze manier door.


~ Marja de Jongh ~


Nu is het jouw tijd! 

Hoeveel tijd per dag ben je bezig met wat je eet, met wat je weegt, met hoe je eruit ziet?En hoeveel tijd ben je bezig met verdrietig, gefrustreerd en moe zijn?

Kies nu voor jezelf en zorg dat je weer gezond, fit, energiek en zelfverzekerd wordt. 

Je kunt het en je verdient het!Denk je nu

Is dit niet te moeilijk voor mij?

Ik moet heel veel afvallen, dat lukt me toch nooit in 13 weken?

Wat heb ik nodig om online mee te doen?

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn aan deze online training?

Ik ga in de komende 13 weken nog op vakantie, is dat geen probleem?

Ik wil liever pas op een later moment beginnen, kan dat?>